Так же как и остальные У меня P5K-E WI-FI не нарадуюсь а Gigabyte GA35-(дальше не помню) скончалась через неделю после покупки.Помехи в звуке были ,пока не поставил приличный блок питания в комп.
Купить не асус..... А что тогда? Для моей системы подходит только гигабит, но....
Цитата: АССус - кака Тащусь! кроме топовых Тащусь!
Так же как и остальные У меня P5K-E WI-FI не нарадуюсь а Gigabyte GA35-(дальше не помню) скончалась через неделю после покупки.Помехи в звуке были ,пока не поставил приличный блок питания в комп.[/b]
Пара выпраўляць становішча з мовамі. Зараз застаецца пісаць току на беларускай мове. Пішыце на рускім, бо форум рускі і сядзяць тут рускамоўныя людзі. А калі не ведаеце, то вучыце. Рускі патрэбен усюды. І не рабіце з сябе бервяно неграматнае, бо рускія менавіта на вас так і глядзяць, калі вы па па-руску кажаце горш узбека.
З.Ы. Думаю вы беларускі лепш разумееце. Больш слоў аднолькавых.
Sector_Oren писал(а):Пара выпраўляць становішча з мовамі. Зараз застаецца пісаць току на беларускай мове. Пішыце на рускім, бо форум рускі і сядзяць тут рускамоўныя людзі. А калі не ведаеце, то вучыце. Рускі патрэбен усюды. І не рабіце з сябе бервяно неграматнае, бо рускія менавіта на вас так і глядзяць, калі вы па па-руску кажаце горш узбека. З.Ы. Думаю вы беларускі лепш разумееце. Больш слоў аднолькавых.
К тому, что админам надо удалять темы написанные не на русском.... Так делают на всех уважаемых форумах.
Упс! Вопросы русского и не-русского языков обсуждаются в МЯУ! Сэр Мурр
правильно, я считаю что на русских форумах только на русском, за исключением украины, где много людей с совецкого союза разговаривают на русском
и это все делается не в росистских целях. а потому что многим людям не понятно
Любители музыки слушают музыку, аудиофилы — шумы в паузах