Разные анекдоты

Мы конечно, не анекдот.ру, но и зануд не любим.
hrpankov
Сверлит текстолит когтями

Re: Разные анекдоты

Сообщение hrpankov »

....наши края.....наше городишко......площадь, меерия, кабинет мера....сборище евреев приперлось к меру.....
- дорога от синагоги на еврейское кладбище в ужасном состояние.....
- знаю, ведаю, но с деньгами знаете, туго.....нема! ...
- Ви должни ее починить!....ми изрядние налогоплательчики!.....
- должен-та должен, но так ре-е-едко умирают евреи....
- как редко? ....каждую неделю неменее двоих отправляем в Вечний путь!.......
- ну-у-у, хорошо, у-у-уговорили......вот Вам бумага, писменно гарантируйте мне путникопоток и я сразу займусь ремонтом.....
Реклама
hrpankov

Сообщение hrpankov »

....наши края, наша столица ... я - деревенский фельдшер, с кучей бумаг, езжу в трамвае в министерство к начальству .....лето - жара - задуха - потние лица - подобающие аромати..... вдруг истошний женский крик с передней площадки:
- Врача!!! Врача!!! Люди добрие, есть ли в вагоне врач?! - .....я крепко жму мои бумаги, пробиваюсь вперед откуда вопли о помощи....
- Я врач! Что случилось?! .... а бабушка -еврейка бальзаковского возраста, улибаясь, вежливо ко мне следующее:...
- Не желаете ли познакомиться с моей дочерью?....
Реклама
katalist
Друг Кота

Сообщение katalist »

hrpankov писал(а):наши края, наша столица ...
Где ржачь??? :dont_know:
hrpankov

Сообщение hrpankov »

....ну-у-у-у, :shock: :shock: ....наше сердце рвется на куски, :)) но ми на сегодня пропустим Ваше ржание.... :)) ...а если Ви все-таки решитесь, то можете ржать где угодно, когда угодно и перед кем угодно.... Ви еврей?....или кто-то из домашних?...
Реклама
Эиком - электронные компоненты и радиодетали
S.K.
Опытный кот

Сообщение S.K. »

Здравствуй, Дмитро!
Сегодня такой замечательный день – я поймал голубя!! Хотел зажарить и поесть, но вспомнил о тебе и решил дать весточку! На почте конверт стоит 10 еврогривен, а голубь прилетит к тебе бесплатно. Так что, на ужин я лучше наловлю лягушек и улиток. Ведь так приятно чувствовать себя настоящим европейцем!!
Как ты живешь? Я – просто замечательно!! В нашем гетто вчера был концерт – слушали песни Уитни Хьюстон!! Великая музыка! Великая культура!!
Как же я люблю Америку!!! Обожаю Евросоюз!!
Слава героям!!
Все чаще и чаще я замечаю перемены к лучшему. Теперь мы кушаем два раза в неделю, а бабушке впервые выдали пенсию. Мы сразу заплатили 1/1000 своего долга за сланцевый газ.
Это настоящая победа!! Благодарю Евросоюз за это. (*Пойду, плюну на портрет Путина. Я не помню, кто это такой, но так положено по 1 ст. Конституции от 2014 года.)
Слава героям!!
Мой старший брат состоит в войсках НАТО. Как же я ему завидую! Вот подрасту и тоже вступлю в натовские войска, и буду бить и бить проклятых москалей. Правда, брат сказал, что их отряд имени Сашко Музычко оправляют зачищать какие-то Ливии, Сирии, Ираки и т.д., но он мечтает дожить до того, когда дадут приказ идти на Россию.
Мой брат настоящий воин и истинный патриот!!(*Пойду, ещё раз плюну на портрет Путина!!)
Слава героям!
А в прошлую пятницу к нам приезжала величайшая женщина всех времен и народов - Виктория Нуланд. Она уже очень старая, но все так же любит раздавать Демократию. Говорит, по старой памяти. Благодаря ей мы знаем, что Демократия - это очень вкусно и калорийно, что она бывает с сахаром и изюмом, а иногда и с маковой крошкой. Мммммм...Обожаю Демократию! Особенно с изюмом. Честно тебе скажу, Дмитро, иногда мне кажется, что я готов убить за Демократию. За ту, что с изюмом уж точно.
С нами она очень приветлива и добра. Любит говорить "Факен шит" нашим старейшинам. Не знаю, что это значит, но старейшинам нравится, значит, это очень хорошо.
В нашем гетто все почитают эту женщину и даже поставили ей памятник. Его водрузили на каком-то старом постаменте, на котором перечеркнуто слово "Ленин", но мы всем классом на субботнике выгрызли в граните её имя и теперь в нашем городке есть настоящая достопримечательность. Приезжай, полюбуешься, возложишь цветы и постоишь в благоговении.
Слава героям!
А совсем недавно в нашем классе был настоящий праздник!! Петруха (ты его знаешь) вышел замуж!! Ему 11 лет, но уже такое счастье привалило!Приехал мужик из Норвегии, сначала хотел усыновить, а потом увидал Петруху и передумал. Сыграли свадьбу, все как у людей. Как же я за него рад! Хоть бы и мне так свезло.
Слава героям!!
Что ещё бы тебе написать? Живем мы очень хорошо. У нас вокруг чистота и благолепие. Повсюду асфальт. Было дело, хотели мостовые сделать из булыжника, да вышло распоряжение нашего гауляйтера убрать все кирпичи, а заодно и снять все покрышки. Наш класс так старался выполнить приказ, что мы даже с велосипедов шины сняли. А за покрышками в спешном порядке приехали вежливые люди из "Грин пис" и сказали, что это во имя спасения Демократии, мол, вредят они ей. А ты же знаешь, как я люблю Демократию?! Особенно ту, что с изюмом. Так что, покрышки отдали и теперь пешком ходим. Оно даже полезнее.
Слава героям!! Пойду плюну на портрет Путина!!
А вчера мы ездили с классом погулять около крымской границы!! Это дешевле, чем брать экскурсию в зоопарк.
Наши погранвойска выглядят замечательно! Их лапти начищены до блеска, стрелы наточены, а тетивы луков натянуты. Все в полной боевой готовности. Когда-нибудь, я тоже стану таким - сильным и смелым защитником Родины.
Слава героям!!
Во время прогулки, нам разрешили посмотреть на проклятую российскую сторону. (*плюю на Путина). Мне даже достался бинокль.
Мы видели русских, они там тоже гуляют по набережным, а на рейде стоят их боевые корабли и от туда на нас смотрели их моряки. В едином порыве, всем классом, мы показали им средний палец и выкрикнули любимое слово Виктории Нуланд! Только так мы можем продемонстрировать им, что мы цивилизованный и культурный народ. Хотим мира и согласия!
Они в ответ машут руками и скалят зубы, вроде как, улыбаются. Не знаю, что все это означает, но у русских всегда всё плохо. От них только одно зло. А поэтому мы на всякий случай спрятались в окопе и молились Бараку Абаме.
(*Опять плюю на портрет Путина.)
Знаешь, что меня удивляет, Дмитро! Язык то у меня украинский, но, когда эти клятые москали что-то кричат нам в ответ, у меня такое ощущение, что я их понимаю?! Как думаешь, отчего это? Может, я болен?

А так у меня все хорошо. сейчас сверну бумажку трубочкой и прикреплю на голубя. Если он успеет улететь, то ты почитаешь, да мне весточку дашь.
Твой друг Микола. 15 апреля 2025г Украина.
Сергей
моя почта akost09@yandex.ru
Реклама
просто КОТ
Друг Кота
Контактная информация:

Сообщение просто КОТ »

Ещё б на украинский это перевести, вообще шедевр.
Изображение
И ты врёшь!!! © Vladisman
Изображение
Реклама
S.K.
Опытный кот

Сообщение S.K. »

В России две извечные беды. Причем, если с одной из них можно справиться при помощи асфальтоукладчика и катка, то вот что делать с дорогами?

**
Суслики - самые осторожные животные. Они становятся на задние лапки и смотрят вдаль: не бежит ли лиса? Не летит ли орел? Не ползет ли змея? И самые наблюдательные из них получают бампером в лоб...
Сергей
моя почта akost09@yandex.ru
asvhmao
Друг Кота

Сообщение asvhmao »

S.K. писал(а):Здравствуй, Дмитро!...........
Очень много буков..... :evil:
ssc
Друг Кота

Сообщение ssc »

просто КОТ писал(а):Ещё б на украинский это перевести, вообще шедевр.
Так пойдет?... :)))
Здрастуй, Дмитре!Сьогодні такий чудовий день - я зловив голуба!! Хотів засмажити і поїсти, але згадав про тебе і вирішив дати звісточку! На пошті конверт коштує 10 еврогрівен, а голуб прилетить до тебе безкоштовно. Так що, на вечерю я краще наловлю жаб і равликів. Адже так приємно відчувати себе справжнім європейцем!!
Як ти живеш? Я - просто чудово!! У нашому гетто вчора був концерт - слухали пісні Уїтні Х'юстон!! Велика музика! Велика культура!!
Як же я люблю Америку! Обожнюю Євросоюз!!
Слава героям!!
Все частіше і частіше я помічаю зміни на краще. Тепер ми їмо два рази на тиждень, а бабусі вперше видали пенсію. Ми відразу заплатили 1/1000 свого боргу за сланцевий газ.Це справжня перемога!! Дякую Євросоюз за це. (* Піду, плюну на портрет Путіна. Я не пам'ятаю, хто це такий, але так належить по 1 ст. Конституції від 2014 року.)
Слава героям!!
Мій старший брат складається у військах НАТО. Як же я йому заздрю! Ось підросту і теж вступлю в натовські війська, і буду бити і бити клятих москалів. Правда, брат сказав, що їх загін імені Сашко Музичко оправляють зачищати якісь Лівії, Сирії, Іраку і т.д., але він мріє дожити до того, коли дадуть наказ іти на Росію.Мій брат справжній воїн і справжній патріот!! (* Піду, ще раз плюну на портрет Путіна!!)
Слава героям!
А минулої п'ятниці до нас приїжджала найбільша жінка всіх часів і народів - Вікторія Нуланд. Вона вже дуже стара, але все так само любить роздавати Демократію. Каже, по старій пам'яті. Завдяки їй ми знаємо, що Демократія - це дуже смачно і калорійно, що вона буває з цукром і родзинками, а іноді і з макової крихтою. Мммммм ... Обожнюю Демократію! Особливо з родзинками. Чесно тобі скажу, Дмитро, іноді мені здається, що я готовий вбити за Демократію. За ту, що з родзинками вже точно.
З нами вона дуже привітна і добра. Любить говорити "Факен шитий" нашим старійшинам. Не знаю, що це означає, але старійшинам подобається, значить, це дуже добре.
У нашому гетто все шанують цю жінку і навіть поставили їй пам'ятник. Його поставили на якомусь старому постаменті, на якому перекреслено слово "Ленін", але ми всім класом на суботнику вигризли в граніті її ім'я і тепер у нашому містечку є справжня пам'ятка. Приїжджай, помилуєшся, поклали квіти та постоїш в благоговіння.
Слава героям!
А зовсім недавно в нашому класі було справжнє свято!! Петруха (ти його знаєш) вийшов заміж!! Йому 11 років, але вже таке щастя привалило! Приїхав мужик з Норвегії, спочатку хотів усиновити, а потім побачив Петруху і передумав. Зіграли весілля, все як у людей. Як же я за нього радий! Хоч би і мені так свезло.
Слава героям!!
Що ще б тобі написати? Живемо ми дуже добре. У нас навколо чистота і благоліпність. Всюди асфальт. Була справа, хотіли мостові зробити з кругляка, да вийшло розпорядження нашого гауляйтера прибрати всі цеглини, а заодно і зняти всі покришки. Наш клас так старався виконати наказ, що ми навіть з велосипедів шини зняли. А за покришками в спішному порядку приїхали ввічливі люди з "Грін піс" і сказали, що це в ім'я порятунку Демократії, мовляв, шкодять вони їй. А ти ж знаєш, як я люблю Демократію?! Особливо ту, що з родзинками. Так що, покришки віддали і тепер пішки ходимо. Воно навіть корисніше.
Слава героям!! Піду плюну на портрет Путіна!!
А вчора ми їздили з класом погуляти близько кримської кордону!! Це дешевше, ніж брати екскурсію до зоопарку.Наші прикордонні війська виглядають чудово! Їх постоли начищені до блиску, стріли наточени, а тятиви луків натягнуті. Все в повній бойовій готовності. Коли-небудь, я теж стану таким - сильним і сміливим захисником Батьківщини.
Слава героям!!
Під час прогулянки, нам дозволили подивитися на прокляту російську сторону. (* Плюю на Путіна). Мені навіть дістався бінокль.
Ми бачили росіян, вони там теж гуляють по набережних, а на рейді стоять їхні бойові кораблі і від туди на нас дивилися їх моряки. В єдиному пориві, всім класом, ми показали їм середній палець і вигукнули улюблене слово Вікторії Нуланд! Тільки так ми можемо продемонструвати їм, що ми цивілізований і культурний народ. Хочемо миру і злагоди!Вони у відповідь махають руками і скалять зуби, ніби як, посміхаються. Не знаю, що все це означає, але у росіян завжди все погано. Від них тільки одне зло. А тому ми на всякий випадок сховалися в окопі і молилися Бараку Абама.(* Знову плюю на портрет Путіна.)
Знаєш, що мене дивує, Дмитре! Мова то у мене український, але, коли ці кляті москалі щось кричать нам у відповідь, у мене таке відчуття, що я їх розумію?! Як думаєш, чому це? Може, я хворий?

А так у мене все добре. зараз зверну папірець трубочкою і прикріплю на голуба. Якщо він встигне відлетіти, то ти почитаєш, та мені звісточку даси.
Твій друг Микола. 15 квітня 2025р Україна.
nds
Друг Кота
Контактная информация:

Сообщение nds »

как для машинного перевода неплохо
немного поправил
СпойлерЗдрастуй, Дмитре!Сьогодні такий чудовий день - я зловив голуба!! Хотів засмажити і поїсти, але згадав про тебе і вирішив дати звісточку! На пошті конверт коштує 10 еврогривень, а голуб прилетить до тебе безкоштовно. Так що, на вечерю я краще наловлю жаб і равликів. Адже так приємно відчувати себе справжнім європейцем!!
Як ти живеш? Я - просто чудово!! У нашому гетто вчора був концерт - слухали пісні Уїтні Х'юстон!! Велика музика! Велика культура!!
Слава героям!!
Все частіше і частіше я помічаю зміни на краще. Тепер ми їмо два рази на тиждень, а бабусі вперше видали пенсію. Ми відразу заплатили 1/1000 свого боргу за сланцевий газ.Це справжня перемога!! Дякую Євросоюз за це. (* Піду, плюну на портрет Путіна. Я не пам'ятаю, хто це такий, але так належить по 1 ст. Конституції від 2014 року.)
Слава героям!!
Мій старший брат складається у військах НАТО. Як же я йому заздрю! Ось підросту і теж вступлю в натовські війська, і буду бити і бити клятих москалів. Правда, брат сказав, що їх загін імені Сашко Музичко оправляють зачищати якісь Лівії, Сирії, Іраку і т.д., але він мріє дожити до того, коли дадуть наказ іти на Росію.Мій брат справжній воїн і справжній патріот!! (* Піду, ще раз плюну на портрет Путіна!!)
Слава героям!
А минулої п'ятниці до нас приїжджала найвеличніша жінка всіх часів і народів - Вікторія Нуланд. Вона вже дуже стара, але все так само любить роздавати Демократію. Каже, по старій пам'яті. Завдяки їй ми знаємо, що Демократія - це дуже смачно і калорійно, що вона буває з цукром і родзинками, а іноді і з маковою крихтою. Мммммм ... Обожнюю Демократію! Особливо з родзинками. Чесно тобі скажу, Дмитро, іноді мені здається, що я готовий вбити за Демократію. За ту, що з родзинками вже точно.
З нами вона дуже привітна і добра. Любить говорити "Факен шит" нашим старійшинам. Не знаю, що це означає, але старійшинам подобається, значить, це дуже добре.
У нашому гетто всі шанують цю жінку і навіть поставили їй пам'ятник. Його поставили на якомусь старому постаменті, на якому перекреслено слово "Ленін", але ми всім класом на суботнику вигризли в граніті її ім'я і тепер у нашому містечку є справжня пам'ятка. Приїжджай, помилуєшся, поклали квіти та постоїш в благоговіння.
Слава героям!
А зовсім недавно в нашому класі було справжнє свято!! Петруха (ти його знаєш) вийшов заміж!! Йому 11 років, але вже таке щастя привалило! Приїхав мужик з Норвегії, спочатку хотів усиновити, а потім побачив Петруху і передумав. Зіграли весілля, все як у людей. Як же я за нього радий! Хоч би і мені так свезло.
Слава героям!!
Що ще б тобі написати? Живемо ми дуже добре. У нас навколо чистота і благоліпність. Всюди асфальт. Була справа, хотіли мостові зробити з кругляка, да вийшло розпорядження нашого гауляйтера прибрати всі цеглини, а заодно і зняти всі покришки. Наш клас так старався виконати наказ, що ми навіть з велосипедів шини зняли. А за покришками в спішному порядку приїхали ввічливі люди з "Грін піс" і сказали, що це в ім'я порятунку Демократії, мовляв, шкодять вони їй. А ти ж знаєш, як я люблю Демократію?! Особливо ту, що з родзинками. Так що, покришки віддали і тепер пішки ходимо. Воно навіть корисніше.
А вчора ми їздили з класом погуляти близько кримської кордону!! Це дешевше, ніж брати екскурсію до зоопарку.Наші прикордонні війська виглядають чудово! Їх постоли начищені до блиску, стріли наточени, а тятиви луків натягнуті. Все в повній бойовій готовності. Коли-небудь, я теж стану таким - сильним і сміливим захисником Батьківщини.
Слава героям!!
Під час прогулянки, нам дозволили подивитися на прокляту російську сторону. (* Плюю на Путіна). Мені навіть дістався бінокль.
Ми бачили росіян, вони там теж гуляють по набережних, а на рейді стоять їхні бойові кораблі і від туди на нас дивилися їх моряки. В єдиному пориві, всім класом, ми показали їм середній палець і вигукнули улюблене слово Вікторії Нуланд! Тільки так ми можемо продемонструвати їм, що ми цивілізований і культурний народ. Хочемо миру і злагоди!Вони у відповідь махають руками і скалять зуби, ніби як, посміхаються. Не знаю, що все це означає, але у росіян завжди все погано. Від них тільки одне зло. А тому ми на всякий випадок сховалися в окопі і молилися Бараку Абама.(* Знову плюю на портрет Путіна.)
Знаєш, що мене дивує, Дмитре! Мова то у мене український, але, коли ці кляті москалі щось кричать нам у відповідь, у мене таке відчуття, що я їх розумію?! Як думаєш, чому це? Може, я хворий?

А так у мене все добре. зараз зверну папірець трубочкою і прикріплю на голуба. Якщо він встигне відлетіти, то ти почитаєш, та мені звісточку даси.
2B OR NOT 2B = FF
просто КОТ
Друг Кота
Контактная информация:

Сообщение просто КОТ »

СпойлерДобридень, Дмитро! Сьогодні такий чудовий день - я зловив голуба!! Хотів засмажити й поїсти, але згадав про тебе та вирішив дати звісточку! На пошті конверт коштує 10 еврогривень, а голуб прилетить до тебе безкоштовно. Так що, на вечерю я краще наловлю жаб і равликів. Адже так приємно відчувати себе справжнім європейцем!!
Як се маєшь? Я - просто чудово!! У нашому гетто вчора був концерт - слухали пісні Уїтні Х'юстон!! Велика музика! Велика культура!!
Слава героям!!
Все частіше й частіше я помічаю зміни на краще. Тепер ми їмо два рази на тиждень, а бабусі вперше видали пенсію. Ми відразу заплатили 1/1000 свого боргу за сланцевий газ. Це справжня перемога!! Дякую Євросоюзу за це. (* Піду, плюну на портрет Путіна. Я не пам'ятаю, хто це такий, але так належить за 1 ст. Конституції від 2014 року.)
Слава героям!!
Мій старший брат зарахован до військ НАТО. Як же я йому заздрю! Ось підросту й теж вступлю в натовські війська, і буду бити і бити клятих москалів. Правда, брат казав, що їх загін імені Сашка Музичко вiдравляють зачищати якісь Лівії, Сирії, Ірак і т.д., але він мріє дожити до того, як дадуть наказ іти на Росію. Мій брат справжній воїн та патріот!! (* Піду, ще раз плюну на портрет Путіна!!)
Слава героям!
А минулої п'ятниці до нас приїжджала найвеличніша жінка всіх часів й народів - Вікторія Нуланд. Вона вже дуже стара, але все так само любить роздавати Демократію. Каже, по старій пам'яті. Завдяки їй ми знаємо, що Демократія - це дуже смачно і калорійно, що вона буває з цукром і родзинками, а іноді і з маковою крихтою. Мммммм ... Обожнюю Демократію! Особливо з родзинками. Чесно тобі скажу, Дмитро, іноді мені здається, що я ладен вбити за Демократію. За ту, що з родзинками вже точно.
З нами вона дуже привітна і добра. Любить говорити "Факен шит" нашим старійшинам. Не знаю, що це означає, але старійшинам подобається, значить, це дуже добре.
У нашому гетто всі шанують цю жінку і навіть поставили їй пам'ятник. Його поставили на якомусь старому постаменті, на якому перекреслено слово "Ленін", але ми всім класом на суботнику вигризли в граніті її ім'я і тепер у нашому містечку є справжня пам'ятка. Приїжджай, помилуєшся, покладеш квіти та постоїш в благоговіннi.
Слава героям!
А зовсім недавно в нашому класі було справжнє свято!! Петруха (ти його знаєш) вийшов заміж!! Йому 11 років, але вже таке щастя привалило! Приїхав мужик з Норвегії, спочатку хотів усиновити, а потім побачив Петруху й передумав. Зіграли весілля, все як у людей. Як же я за нього радий! Хоч би і мені так свезло.
Слава героям!!
Що ще б тобі написати? Живемо ми дуже добре. У нас навколо чистота й порядок. Всюди асфальт. Була справа, хотіли мостові зробити з брукiвки, але вийшло розпорядження нашого гауляйтера прибрати всі цеглини, а заодно і зняти всі покришки. Наш клас так старався виконати наказ, що ми навіть з велосипедів шини зняли. А за покришками в спішному порядку приїхали ввічливі люди з "Грін піс" і сказали, що це в ім'я порятунку Демократії, мовляв, шкодять вони їй. А ти ж знаєш, як я люблю Демократію?! Особливо ту, що з родзинками. Так що, покришки віддали і тепер пішки ходимо. Воно навіть корисніше.
А вчора ми їздили з класом погуляти близько кримського кордону!! Це дешевше, ніж брати екскурсію до зоопарку. Наші прикордоннi війська виглядають чудово! Їх кирзаки начищені до блиску, стріли наточенi, а тетиви луків натягнуті. Все в повній бойовій готовності. Коли-небудь, я теж стану таким - сильним і сміливим захисником Батьківщини.
Слава героям!!
Ми бачили росіян, вони там теж гуляють по набережних, а на рейді стоять їхні бойові кораблі і від туди на нас дивилися їх моряки. В єдиному пориві, всім класом, ми показали їм середній палець і вигукнули улюблене слово Вікторії Нуланд! Тільки так ми можемо продемонструвати їм, що ми цивілізований й культурний народ. Хочемо миру і злагоди! Вони у відповідь махають руками і скалять зуби, ніби як, посміхаються. Не знаю, що все це означає, але у росіян завжди все погано. Від них тільки зло. А тому ми на всякий випадок сховалися в окопі і молилися Бараку Абамi.(* Знову плюю на портрет Путіна.)
Знаєш, що мене дивує, Дмитро?! Мова то у мене українська, але, коли ці кляті москалі щось кричать нам у відповідь, у мене таке враження, що я їх розумію?! Як думаєш, чому це? Може, я хворий?

А так у мене все добре. зараз зверну папірець трубочкою та причеплю до голуба. Якщо він встигне відлетіти, то ти почитаєш, й мені звісточку даси.
Я конечно редко говорю на украинском, но ИМХО так лучше.
Изображение
Изображение
nds
Друг Кота
Контактная информация:

Сообщение nds »

просто КОТ писал(а):
Я конечно редко говорю на украинском, но ИМХО так лучше.
еще десяток итераций и выйдет нормальный перевод
зы не видел ни одного человека который бы говорил на чистом украинском
2B OR NOT 2B = FF
просто КОТ
Друг Кота
Контактная информация:

Сообщение просто КОТ »

Я видел, но.. Что считать чистым? Это как искать "чистокровного метиса". на западе он искажён соседством поляков, на востоке руссизмами. Где чистота -- не понять.
Изображение
Изображение
АлександрЛ
Друг Кота

Сообщение АлександрЛ »

nds писал(а):зы не видел ни одного человека который бы говорил на чистом украинском
А из нас (и вас) НИКТО не может говорить на чистом русском или украинском языках... любой язык в большей или меньшей степени "засран" иностранными словами, которые зачастую бывает проще использовать, чем их "русский перевод"...
зы.. Переведите на русский (или на украинский) термин- ДРАЙВЕР :shock:
просто КОТ
Друг Кота
Контактная информация:

Сообщение просто КОТ »

Водитель, ёпт! :))) :)))
Изображение
Изображение
бабай
Друг Кота

Сообщение бабай »

АлександрЛ писал(а): Переведите на украинский термин- ДРАЙВЕР :shock:

А лучше " истребитель - перехватчик" :)))
Правило для российского гражданина: Во всем принимай сторону России, независимо от того, кто Россию возглавляет в данный момент, и какая страна или страны ей противостоят. Руководствуйся мудростью: "Россия, - всё, остальное - ничто!"
6ф1
Друг Кота

Сообщение 6ф1 »

Переведите на украинский : кощей бессмерный,
А на немецкий фразу : косил косой косой косой?

Зато по русски все понятно : если крем, то для лица, а если тряпкой, то по морде.
Прости нам, господи, благодеяния наши.
Пренебрежение правилами ТБ улучшает генофонд человечества.
АлександрЛ
Друг Кота

Сообщение АлександрЛ »

:))) Как один узбек говорил: Русский язык отщень трюдный... Церковь стоит- САПОР, доски у дома- САПОР, живот болит- тоже САПОР!!! отщень трюдный.... :shock:

для тех, кто "в танке"- СОБОР, ЗАБОР и ЗАПОР... :)))
Kavka
Мудрый кот

Сообщение Kavka »

6ф1 писал(а):кощей бессмерный
Встречал вариант "чахлик немрущий".
Когда уже ничего не помогает - прочтите, наконец, инструкцию.
Лучший оптимизатор находится у вас между ушей. (Майкл Абраш, программист Quake и QuakeII)
Избыток информации ведёт к оскудению души - Леонтьев А. (сказано в 1965 г.)
hrpankov

Сообщение hrpankov »

...чтобь вернутся к теме - вот:
.....Россия, Москва, декабрь кончается, у деда Мороза забот више черепа......бегает по кришам, залазит в димоходи поочередно, оставляет подарки послушним детям, вилазит обратно по димоходу и так далее, снова и снова....пихтит старий дед, пот - ручеем, график - горит.....Снегурочка и все семь лоботряса - вне доступа.........в очередной раз влазить в трубу, булижником вниз, виходит из печи и о, чудо!!! .....первородная жемчужина русской естради, спелий сочний виноград, Нюша, спит крепко на широкой розовой кровати с високим розовим балдахином в чем мать родила, нагишом .....и даже слегка посапивает.....у деда Мороза страшная дилемма: возползоваться случаем или невозползоваться......если возползоваться девицей -> окончательно горит график, а если нет -> то обратно через димоход ему просто никак..... :shock:
Ответить

Вернуться в «Травим анекдоты»